Наставникът на ЦСКА-София обяви, че до момента червените са се

...
Наставникът на ЦСКА-София обяви, че до момента червените са се
Коментари Харесай

Крушчич проговори за разделите в ЦСКА-София, не иска Левски да изчезне

Наставникът на ЦСКА-София разгласи, че досега алените са се разделили с футболисти, които не са били твърди титуляри в тима. Специалистът има вяра, че няма да има повече напуснали и алените имат късмет да завоюват купата на България с наличния капацитет. Също по този начин сърбинът добави, че не е добре Левски да го няма, само че всеки би трябвало да си носи следствията.

“Това не беше класическа пауза. Бяхме под карантина. Това е необикновен тип стрес, а не отмора. Нашият клуб искаше оптимален брой мачове, в случай че може всичките. Но решението е такова и няма какво повече да го обсъждаме. Напускането на някои от чужденците е реалност. До някаква степен това ще се отрази. Албентоса е образец за добър футболист, само че щеше да пропусне идващите три месеца. Напуснаха ни футболисти, които не са играли доста при нас. Само от Отабор чакахме повече. Анита си потегли самичък, изиска да се прибере вкъщи. Гръбнакът се резервира и няма да се разделяме с повече футболисти”, сподели Крушчич пред Българска национална телевизия.

“Купата не е просто цел, а моята персонална цел. Всички футболисти го желаят. Всеки мач ще играем да го спечелим.

Победихме Ботев на два пъти и не мислим за мачовете от преди година против този съперник”, добави треньорът на алените по отношение на задачите на отбора, след което разкри, че следи и тематиката “Левски”.

“За българския футбол е по-добре в случай че Левски и ЦСКА са си на мястото. За българския футбол не е добре да го няма Левски, само че всеки би трябвало да си носи следствията. В ЦСКА всеки си е на мястото и знае какво прави”, обясни Крушчич, който разяснява и идните мачове сред ЦСКА-София и ЦСКА 1948.

“За мен има едно ЦСКА и това е моето ЦСКА. Не виждам за какво би трябвало да разясня тази тематика и да се основават непотребни интриги”, сподели сръбският експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР