Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич обяви, че груби индивидуални грешки

...
Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич обяви, че груби индивидуални грешки
Коментари Харесай

Крушчич: Яд ме е, Левски вкара три гола без атака, Али Соу е най-добрият

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич разгласи, че груби самостоятелни неточности са попречили на алените да завоюват днешния мач с Левски, който приключи при трагичното 3:3.

“Можехме и да загубим. Максимално незаслужено. Мисля, че мачът се хареса на почитателите. Много голове, имаше обрати. През първото полувреме вкарахме гол и имахме още три 100-процентови шанса. Да получиш гол с дълга топка… Липса на връзка. Яд ме е. Три гола без офанзива.

Комуникацията липсваше в защита. Уважавам Левски, само че в случай че бяхме изгубили, щеше да е максимума на несправедливостта”, разяснява Крушчич, след което продължи:

“Не мога да прежаля още по какъв начин ни вкараха головете. Вторият гол не съм уверен, че имаше фаул на Мазику. Вместо да избием топката, ние сътворяваме заплаха пред вратата. При 2:2 слаба връзка на Вальо и Пацо.

Но не можеш да вкараш гол, в случай че няма неточности. Днес не направихме отборни, а самостоятелни грешки”, добави треньорът на алените, който засипа със суперлативи голмайстора на отбора Али Соу.

“Али Соу е първокласен футболист. Нарочно се основава напрежение. Аз съм треньор и да не съм вманиачен да държа неприятен нападател. Той е най-хубавият нападател в България. Ще имам вяра в него до момента в който съм тук.

Търсехме успеха, играхме нападателно и атакуващо. Не желая да диря шанса, а да продължим да работим”, приключи Крушчич. efbet Лига 27 кръг, събота 20 юни  ЦСКА-София 3:3краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР