Наставникът на ЦСКА Росен - Барчовски изрази своето мнение относно

...
Наставникът на ЦСКА Росен - Барчовски изрази своето мнение относно
Коментари Харесай

Барчовски: Ще е много тъжно, ако Левски изчезне

Наставникът на ЦСКА Росен - Барчовски изрази своето мнение по отношение на успеха над Левски с 81:67 в дербито на 15-ия кръг в Националната баскетболна лига.

" Не постоянно става по този начин, както му се желае на човек. Не съм и очаквал по-лесна победа. Те имат доста проблеми и по всякакъв начин се пробват да ги решат с победа, изключително над ЦСКА. Срещу всички тимове играха доста добре, изпуснаха много мачове. Играят добре, вярно и мъдро в отбрана. Познава ни доста добре и ни лимитираха.

Имахме непринудени неточности, които водеха до лесни кошове, пропуски под коша и слаб % от тройката. Подобри го Виктор Гергов, от който съм доста удовлетворен. Подобри доста механиката при стрелбата си и му трябваше самочувствие. Имаме доста огромен капацитет в двете етапи на играта.

Ние бяхме в обстановката на Левски години наред - 12 години. Сега пък Левски изпада в такава обстановка. Знам, че Тити се бори ужасно, само че би трябвало отнякъде да се помогне. Много е мъчно в София. В провинцията има кметове и общини. Тук няма към кого да се обърнеш - единствено към компании, само че те са изчерпани. Много неприятно ще е, в случай че този тим изчезне. Сега най-малко един от двата ги има. Днес има 400-500 индивида, само че отново има атмосфера. Надявам се да не се случи ", сподели Барчовски.
 Димитър Ангелов: Това са ни опциите, нека запазим тима най-малко до края на шампионата
Димитър Ангелов: Това са ни опциите, нека запазим тима най-малко до края на шампионата

" Имаме големи проблеми "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР