Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро изведе днес тима

...
Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро изведе днес тима
Коментари Харесай

ЦСКА се събра за първо занимание през 2024г.

Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро изведе през днешния ден отбора за първа подготовка през новата година. Тя се организира въз основата в Панчарево, а по традиция играчите бяха посрещнати от домакина на тима Добри Димов- бай Добри.

Добрата вест от лагера на “червените ” е, че бранителят Юрген Матай още веднъж е на терена. Той получи тежка травма в края на предишния сезон и не е играл от 7 месеца. Нидерландецът обаче ще е подготвен да се включи в част от предсезонните контроли на отбора в Турция, а по-късно и в формалните срещи.

Старши треньорът Нестор Ел Маестро ще може да разчита на всички налични футболисти, както и на завърналите се от наем играчи и още няколко гении от втория състав. В идващите дни играчите ще преминат наложителните медицински прегледи, а в понеделник наставникът ще даде къс брифинг пред медиите в 10:10 часа, след което от 10:30 часа ще се организира и подготвително занятие, което ще е намерено за публицистите в първите 15 минути.

На 12 януари (петък) ЦСКА ще изиграе и първата си контролна среща за годината против тима на Литекс. Тя ще се организира на клубната база в Панчарево.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР