Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич даде брифинг преди двубоя с

...
Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич даде брифинг преди двубоя с
Коментари Харесай

Крушчич си го каза: ЦСКА е там, където иска да бъде

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич даде брифинг преди дуела с Берое от 24-ия кръг. Специалистът изясни на сръбски пред репортерите, че е удовлетворен от класирането на отбора на полуфиналите в шампионата за Купата на България. Той акцентира, че решението за Божидар Чорбаджийски и Вив Соломон-Отабор е негово. Крушчич приказва и за нападателя Али Соу.

" Важното е, че сме там, където би трябвало да бъдем - на полуфиналите. Това е най-важното. Това ни беше вторият мач за три дни, на следващия ден ще имаме трети мач за седем дни. Изхарчихме малко повече психическа сила, само че най-важното е, че сме там, където желаеме да бъдем.

Утре ни чака сложен мач против противник, който има три победи от три мача. Това значи, че те са в добра форма, ще бъде забавен мач. Имаме някои кадрови проблеми, такива неща ме тормозят малко - имаме и осъдени, и контузени, само че мисля, че тимът ще се оправи, убеден съм. Нямам проблем с физическата подготовка, това се видя през второто полувреме - и против Левски, и против Ботев (Враца). Влязохме доста добре в тези втори полувремена, играехме на висока преса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР