Наставникът на ЦСКА - Любослав Пенев отправи критика към футболистите

...
Наставникът на ЦСКА - Любослав Пенев отправи критика към футболистите
Коментари Харесай

Любо Пенев: Има доста футболисти, които трябва да се замислят къде се намират и коя фланелка носят

Наставникът на ЦСКА - Любослав Пенев насочи рецензия към футболистите си, които довечера позволиха изненадваща загуба от новака в елита ФК ЦСКА 1948. Поражението костваше на " армейците " опцията да се борят за второто място в крайното класиране.

" Като не вкараш, ще ти вкарат. Ето свеж образец. Какъвто и разбор да създадем, като не вкараш гол, няма по какъв начин да победиш. Какво има да приказваме. Отборът игра добре, само че не вкарваме голове. Не единствено през днешния ден, само че и в други мачове. Всеки един би трябвало да си направи умозаключение игра ли съгласно опциите си. Всеки мач е значим. Срещу нас всеки играе оптимално стимулиран.

Ние сме ЦСКА, това би трябвало да е ясно на всички. Не би трябвало да подценяваме нито един съперник. Ако някой не устоя и не е подготвен, ЦСКА е висока летва. Емблемата доста тежи. Всеки би трябвало да си направи нужните заключения: " Аз ставам ли, не ставам ли? " Играта бе спирана доста пъти поради ВАР, или поради фаулове в интерес на единия или другия тим. Може би продължението бе обикновено. Ако има нарушаване - да се свири, в случай че не - да не се свири.

" Има много хора, които би трябвало да се замислят - аз къде се намирам, коя фланелка нося, играх ли на оптималните си благоприятни условия ".
 ФК ЦСКА 1948 победи ЦСКА с 1:0 в efbet Лига
ЦСКА загуби второто място, Кайседо изпусна дузпа в продължението на мача

Новаците от ФК ЦСКА 1948 с неочакван триумф над " армейците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР