Наставникът на ЦСКА Алън Пардю остана доволен след постигнатия успех

...
Наставникът на ЦСКА Алън Пардю остана доволен след постигнатия успех
Коментари Харесай

Пардю: Няма да сме перфектни срещу Левски, но подобрението ще е видно

Наставникът на ЦСКА Алън Пардю остана удовлетворен след постигнатия триумф с 3:0 против състава на Славия в следващ мач от плейофите в efbet Лига. Той направи и малко превю на финала против Левски, заявявайки, че се надява отборът да покаже усъвършенстван образ след задаващите се 8 дни за подготовка.

„ 3:0 е сложен резултат на полувремето. Те вкараха част от своите най-силни играчите на полувремето. Радвам се, че се справихме добре в отбрана през втората част “, стартира Пардю.

„ Бяхме отлични през първото полувреме и показахме някои от нещата, които желая да виждам. Имахме много жълти и червени картони. Исках през днешния ден да покажем, че Лам и Карло Мухар може да играят добре, без да си изкарат картони. Завоювахме второто място, което ни успокоява в огромна степен, заслужихме си го. Мислим за финала, чакам, че дуелът ще е страховит. От много години не сме се изправяли против този конкурент на край и се надявам да зарадваме почитатели. Също по този начин, откровено се надявам през днешния ден да сме ги зарадвали и сме се реванширали за мача с Лудогорец. Поемам отговорността за нея, тя беше моя. Няма да позволи сходна неточност отново “.

„ Гордея се да съм управител на ЦСКА в този край. Играчите свършиха всичко, с цел да стигнат до финала. Предстои страховит мач, с две буйни агитки. Имаме 8 дни, с цел да могат играчите да вдървен по-добре какво желая от тях. Няма да сме съвършени против Левски, само че сигурно ще сме доста по-добри “.

„ Надявам се, че почитателите ще ни поддържат. Не е елементарно за играчите и за клуба, предвид на промяната на треньорите. Надявам се да се оправим на финала, желая да го създадем за тях, тъй като го заслужават. Нямам самообладание за дуела “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР