Наставникът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев се опита да извлече

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев се опита да извлече
Коментари Харесай

Валентин Илиев: Заслужавахме точка, мачът ни дава сигнали за позитивизъм

Наставникът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев се опита да извлече позитивите от играта на своя отбор след минималното проваляне с 0:1 вкъщи против Лудогорец в отсрочен дуел от 8-ия кръг на родната Първа лига.

След края на срещата някогашният футболист изрази мнение, че " алените " са заслужавали да измъкнат най-малко точка от този дуел, само че призна, че през второто полувреме в представянето на неговите футболисти са липсвали опит и самообладание.

" Не доближи опит, имаме много млади футболисти с огромен капацитет. Поздравявам целия тим, изключително за играта през първото полувреме. След почивката липсваше хладнокръвието и опита. Говорихме си, че би трябвало да се любуваме на играта. Трябва да сме непримирими и да даваме всичко от себе си. Заслужавахме точката, само че се изправихме против съперник с много положителни самостоятелни реализатори ", разяснява младият експерт.

" Трябваше да покажем още по-голяма убеденост и успокоение. Показахме, че можем. Убеден съм, че нещата рано или късно ще се случат. Няма по какъв начин за такова малко време да се схванат концепциите на треньорски щаб. Играем като здрав колектив, всеки един дава максимума от себе си. Това е извънредно значимо. Неприятно е, че паднахме, само че мачът ни дава сигнали за позитивизъм. Ние сме длъжни да излизаме за победа във всеки мач и да даваме всичко от себе си. Всеки дуел е значим и желаеме да печелим. Напоследък не ни се получава, само че няма да спра да имам вяра. Победите постоянно внасят позитивизъм. Вярвам в тези футболисти и в метода, по който работим ", показа Валентин Илиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР