Наставникът на ЦСКА 1948 говори пред медиите след срещата между

...
Наставникът на ЦСКА 1948 говори пред медиите след срещата между
Коментари Харесай

Николай Киров: Повече такива двубои трябва да има

Наставникът на ЦСКА 1948 приказва пред медиите след срещата сред неговия отбор и Локомотив София приключила при тъждество 2:2.

„ Най-хубавото е, че дуелът бе динамичен. Колкото повече такива – толкоз по-добре. Няколко неща обаче не ми харесаха. Получихме гол в добавеното време на първото полувреме, щяхме да получим и в края на мача. При преходи в офанзива се оголвахме прекалено много. Най-важното е да има баланс в един тим “, съобщи някогашният ментор на Арда и Ботев Пловдив.

„ Ние в предходния дуел въпреки всичко играхме с човек повече, това няма по какъв начин да не се отрази. Днес започнахме добре, в първите 5 минути имахме няколко обстановки, в които едно неприятно допиране ни раздели. На няколко пъти съперника ни взе рискови топки в средата “, проучва треньорът.

„ Най-важното е до Нова година да събираме точки. Не мога да ви кажа нищо за контузените. Малко хора сме, а в идващия мач имаме и осъден играч “, показа той.

„ До зимната пауза ми се ще да натрупаме по-добър точков актив, а и да създадем дейности на трансферния пазар. Гледаме и български играчи, само че и чужденци “, приключи Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР