Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски говори след награждаването на

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски говори след награждаването на
Коментари Харесай

Атанас Рибарски: Напрежението се увеличава всеки ден

Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски приказва след награждаването на дубъла на " алените " като спечелили във Втора лига. Почти през целия пролетен дял от битката във втория ешелон Рибарски беше отпред на тима, само че по-късно размени Тодор Янчев отпред на първия състав.

" Много добре свършена работа от момчетата. Изградихме един боеспособен тим с момчета, които имат упоритост да играят в Първа лига и това доста радва. Резултатите пристигнаха след това. Разбира се, доста добре свършена работа и през първия полусезон от сътрудника Вальо Илиев и най-после от Борислав Кьосев. Горд съм и съм доста благополучен от постигнатото. Имахме задатък, който се надявахме да запазим и увеличим. Амбициите на клуба са много високи. Всяка подготовка беше с ясното творение да станем първи. 
 ЦСКА 1948 II подвигна купата със жанр и прати Созопол в Трета лига ЦСКА 1948 II подвигна купата със жанр и прати Созопол в Трета лига
За нас е значимо да побеждаваме, без значение с първия, втория или третия тим. Трябва да има циркулация, при която да не се усеща неналичието на избрани играчи. Всеки преследва задачите си, а на всички задачите са да стигнат до първия тим. В края на сезона вторият тим оказа въздействие върху физическите посочилите на футболистите, видяхте през вчерашния ден, че това беше от голяма важност. Да, обикновено е да има напрежение. Още от първия ден, когато поех тима е по този начин. С всеки ден то се усилва. Можехме да реализираме по-добри два резултата, уповавам се да оправдаем упованията и упоритостите на клуба ", сподели Атанас Рибарски.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР