Наставникът на Царско село остана доволен след победата с 2:1

...
Наставникът на Царско село остана доволен след победата с 2:1
Коментари Харесай

Никола Спасов: Три дни почивка, 20 минути награждаване и доказахме, че сме най-добри

Наставникът на Царско село остана удовлетворен след успеха с 2:1 над Арда, пристигнала директно след награждаването на първенеца във Втора лига.

" Беше мъчно, тридневна отмора, 20 минути награждване, концентрацията и акомодацията към мача беше сложна. Радвам се, че свършихме с победа, с цел да потвърдим, че сме най-хубавия тим. Доказахме, че бием всички, като се изключи ЦСКА. Изиграхме забавен мач, не беше неприятен, имахме положения, можехме да изпуснем успеха, само че нямаше да е съдбовно. За наслаждение на притежателя и хората тук, стана забавно и радостно празненство, събраха се доста хора за нашите благоприятни условия, имаше деца, всички желаеха да победим. Това беше хубавото през днешния ден.
 Царско село - Арда @@@

В никакъв случай няма да решим бъдещето ми през днешния ден вечерта, беше задявка това. Ще седнем и ще си поговорим, само че няма да е вечерта. Имаме предпочитание и двете страни, само че не мога сега изрично да ви кажа. Нормално е, нямам и оферти други, тъй че най-вероятно може да стигнем до компромисно положения и да се разберем. На процедура съвсем всички тук ще останат за идващия сезон, множеството от тях заслужават да играят в Първа лига, задоволително работиха в годините, с цел да заслужат това ", съобщи Адмирала. Втора лига 27 кръг, сряда 1 май  Царско село 2:1краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР