Наставникът на Царско село Никола Спасов разкри, че тимът ще

...
Наставникът на Царско село Никола Спасов разкри, че тимът ще
Коментари Харесай

Никола Спасов: Интересът към Антуи беше сериозен

Наставникът на Царско село Никола Спасов разкри, че отборът ще опита да притегли най-малко двама футболисти до старта на шампионата. Специалистът призна, че е имало сериозен интерес към звездата на тима Родни Антуи, само че публична оферта не е постъпвала в клуба.

" Ната е с температура и през днешния ден ще отсъства. Ще стартира тренировки от на следващия ден. Нормалните закъснения на още трима бразилци са уважителни. Почивката беше къса. Ще дойдат на 8-ми, само че това не е съдбовно. Сигурен съм, че ще дойдат в положително положение. Единствено имаше сериозен интерес към Родни Антуи. За Уесли Ната не е имало сериозен интерес. За Ната всичко са спекулации. За Родни нямаше съответни предложения. Шансовете да останат и двамата в Царско село са огромни. Всичко е допустимо да се случи. Надявам се Будинов да вдигне класата, тъй като той е потвърден централен нападател. Не бяхме доста безапелационни в много мачове през първия дял. Централните ни нападатели не бяха доста ефикасни. Надявам се с неговото идване нещата да стартират да се случват ".

" Не взимаме нови грачи в отбрана. Футболистите, които ги имаме, могат да се приспособяват. Ако би трябвало, ще сменя схемата. Сигурен съм, че можем да се оправим и се надявам да притеглим най-малко още двама футболисти до започване на шампионата. Имаме положителни шансове за оставане в групата. Всичко зависи от нас. Условията за работа тук постоянно са били положителни. Никога не е имало финансови проблеми. Спокойствие за работа има, само че всичко зависи от нас. Винаги съм вярвал на футболистите си. Те би трябвало да са съсредоточени и доста съществени. Времето напролет е малко и имаме доста виновни мачове ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР