Наставникът на Царско село - Любослав Пенев, сподели мнението си

...
Наставникът на Царско село - Любослав Пенев, сподели мнението си
Коментари Харесай

Любо Пенев: Имаме достатъчно време да полираме някои неща

Наставникът на Царско село - Любослав Пенев, показа мнението си по отношение на тежката загуба с 0:4 от Лудогорец в повторния си дебют отпред на "царете ".

"Факт е, загублихме. Аз ще обобщавам небрежно - удовлетворен съм от момчетата, първото полувреме играхме по-сполучиливо, второто не толкоз. Има неща, които би трябвало да полираме, само че имаме задоволително време и ще си свършим работата ", съобщи Пенев.

"Ние се познаваме с Антони Здравков. Видяхме се, поздравихме се. Сега аз поемам тима, тъй че футболистите ще работят под мое ръководство. Това са напълно естествени неща. Не желая и няма да проучвам работата на мой сътрудник. Да, гледал съм тима, само че ме интересува това, което аз върша. "

"Всичко минава през работата, не би трябвало да ни плаши този факт. Времето е пред нас. Да, не сме в добра позиция, само че ще обърнем внимание на това, което ни интересува. "

"Не желая в този момент да мисля Локомотив София или Пирин. Ние и през днешния ден можехме да спечелим, в случай че бяхме траяли да играем както през първото полувреме, само че по този начин е във футбола ", приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР