Наставникът на Царско село - Любослав Пенев, не обвини липсата

...
Наставникът на Царско село - Любослав Пенев, не обвини липсата
Коментари Харесай

Пенев: Не са ни виновни гредите, пейките или хората

Наставникът на Царско село - Любослав Пенев, не упрекна неналичието на шанс за позволеното проваляне с 0:1 от Левски, а самия негов тим. Пенев отличи играта на футболистите си, само че призна, че класата пред гола при тях липсва.

„ Благодаря за това, което казахте. Имаше борба, постарахме се. Искахме нещата да се случват позитивно и да вземем тези три точки, само че не се получи. Не са отговорни гредите, пейките или феновете. След като не вкарваме, няма по какъв начин да имаме искания. Перфектен терен и приветствам момчетата, които се постараха да имаме толкоз положителни условия в този зимен ден. Футболът минава през голове, сътворяваме обстановките – нищо повече. Както постоянно споделям, ще си работим, ето ги вратите – продължаваме. Докато се научим”, стартира Пенев.

„ Класа липсва, класа. Не се окайвам сега, разполагам с избрани футболисти и по този начин ще приключим сезона. Имаме още два мача и продължаваме по метода, който работим до момента. Живот и здраве зимата ще огледаме какво, за какво и по какъв начин. Ние се представихме добре, само че би трябвало да затваряме положителните обстановки с гол. Някой път е обикновено да сме по-отпуснати и да допуснем гол, само че ние сътворяваме доста и би трябвало да реализираме”, продължи Пенев.

„ Неприятна е позицията ни в класирането. Разчитам на целия колектив и ще продължим по този начин до идващите два мача. Тогава затваряме полусезона и започваме зимната подготовка. Какво ще стане по-късно, не знам. Играейки в този тим, те са привикнали да играят без почитатели. Те би трябвало да се концентрират върху други неща”, приключи Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР