Наставникът на Царско село Любослав Пенев не беше доволен от

...
Наставникът на Царско село Любослав Пенев не беше доволен от
Коментари Харесай

Любо Пенев: Съдиите трябва да бъдат незабелязвани, а те правят каквото си поискат

Наставникът на Царско село Любослав Пенев не беше удовлетворен от съдийството след провалянето с 1:2 от ЦСКА 1948. Специалистът похвали футболистите си за тяхното държание.

" Отборът ни игра добре и на равнище. Имаше някои пропуски през първото полувреме. През второто бяхме по-уверени и изравнихме. Това мога да кажа за нашия тим. Имаше доста обстановки, които съгласно мен не бяха добре отсъдени и вярно отсъдени. Тримата, които свирят, би трябвало да минат незабелязвани в мача. Да не ги виждаме. Те си вършат каквото си изискат. И това оказа въздействие на крайния резултат. Няма да влизам в самостоятелни оценки, аз съм удовлетворен от тима. Поведението ни беше положително. Ще създадем нужните заключения. Лошото е, че в продължение на 10-15 години фактори въздействат на българския футбол. Там е повода за положението на българския футбол. Ще намерим пътя към оздравяването ".

" Бачкане и по този начин. Това е рецептата. Тайна е дали търсим нови играчи. Няма да ви кажа ". efbet Лига 17 кръг, неделя 14 февруари  ЦСКА 1948 2:1краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР