Наставникът на Тотнъм Кристиан Стелини призова играчите си да играят

...
Наставникът на Тотнъм Кристиан Стелини призова играчите си да играят
Коментари Харесай

Треньорът на Тотнъм: Трябва да играем атакуващ футбол

Наставникът на Тотнъм Кристиан Стелини прикани играчите си да играят по-атрактивен футбол. Утре лондончани одобряват Борнемут. Те изостават на 3 точки от четвъртия Манчестър Юнайтед и са изиграли мач повече от “червените дяволи ”. “Шпорите ” нямат загуба в последните си четири мача в шампионата, само че позволиха две равенства против отбори, борещи се за оцеляване, а почитателите не са удовлетворени от метода на игра на тима.

“Трябва да изиграем последните осем мача като че ли са осем финала. Трябва да играем атакуващ футбол. Опитваме се да натискаме повече, да сътворяваме повече положения, да насочваме повече точни удари към вратата, да създадем добра атмосфера на стадиона ”, показа Стелини.

Италианецът обаче добави: “Трябва да играем търпеливо, а не да прибързваме в отиграванията. От дълго време работим върху това. Искаме да забележим играчите да се развиват в тази тенденция. Става дума за убеденост, самообладание по време на мача и да използваме стила, който е верен за характеристите на играчите ”.

Стелини разкри, че не е разговарял със сънародника си Роберто Де Дзерби след случая по време на мача с Брайтън. Двамата влязоха в спор, който докара до изгонването им, а след срещата Де Дзерби упрекна сътрудника си в липса на почитание. “Тези неща остават на терена. Забравяш ги незабавно след мача ”, бе коментарът на Стелини.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР