Наставникът на Струмска Слава Владимир Димитров беше изключително разочарован от

...
Наставникът на Струмска Слава Владимир Димитров беше изключително разочарован от
Коментари Харесай

Треньорът на Струмска слава: Днес изглеждахме като боксова круша

Наставникът на Струмска Слава Владимир Димитров беше извънредно отчаян от играта на отбора при днешната загуба с 0:3 от ЦСКА 1948, като пое виновността за представянето на своите футболисти.

“ЦСКА демонстрираха, че са очевидно по-добрият тим и ни надиграха. Категорично 3:0. Доколкото помня, това е най-убедителната победа на ЦСКА като хазаин. Изглежда, повода е в мен. Изцяло поемам виновността за държанието на футболистите, тъй като в случай че не ти играят един-двама души добре, могат да се сменят, само че когато това се отнася за целия тим, както беше през днешния ден, повода е в треньора. Явно не съм ги стимулирал задоволително за този мач. Играчите ми изглеждаха обезпокоени и припряни. Нищо общо с това, за което си говорихме преди мача. Липса на хъс.
 ЦСКА 1948 - Струмска популярност @@@
Ние се успокоихме, а има още мачове. Ще направя всичко допустимо тимът да не наподобява по този начин идващия дуел, тъй като не можем да си го позволим. Ние също имаме цел. Нищо положително не ни чака, в случай че продължим по този метод. Изглеждахме като боксова круша и добре, че ЦСКА понижи оборотите през втората част. Ако беше контролна среща, щях да сменя 11-мата и да пусна нови 11-ма. Сигурен съм, че няма по какъв начин да изглеждаме втори мач по този метод. Не е станало нищо съдбовно, само че би трябвало да си създадем изводите. Имаме още мачове, а играхме все едно това е последният”, безапелационен бе Димитров на конференцията си след мача. Втора лига 20 кръг, петък 8 март  ЦСКА 1948 3:0краен резулат  Струмска слава
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР