Наставникът на Стойчо Младенов смята, че неговите играчи са влезли

...
Наставникът на Стойчо Младенов смята, че неговите играчи са влезли
Коментари Харесай

Стойчо: Далеч сме от времената, когато играехме срещу Байерн и Ливърпул

Наставникът на Стойчо Младенов счита, че неговите играчи са влезнали с прекомерно огромен почит в мача против Рома и това им е попречило да разпрострат цялостния си капацитет. Младенов съобщи, че ще запомни Лигата на конференциите с положителната игра и неприятните резултати на тима.
„ Мисля, че се отнесохме с прекомерно огромен почит към Рома. Второто полувреме беше по-добре. Да не забравяме, че разликата сред българския и италианския футбол е огромна. Играят с по-голяма динамичност. Показаха ни, че има да надграждаме ", стартира Младенов.
" От началото приказвам, че класата, която би трябвало да демонстрираме е при финалното допиране. Това можем да го подобрим напролет. Ще запомня Лигата на конференциите с положителната игра и неприятните резултати. "
" Представихме се добре като игра, само че резултатите не бяха положителни. Далеч сме от елита на Европа. Далеч сме от времето, когато играхме против Байерн и Ливърпул. Това се връща с вложения и доста работа ", съобщи треньорът на ЦСКА.
" Надявам се Чатакович да сграбчи шанса, както Йомов. Той се контузи и по тази причина го заменихме. Надяваме се да е подготвен за неделя. Реалистично е да мислим за излиаме от групи на Европа. Това става със непоклатимост, инфраструктура и класни играчи”, съобщи Младенов.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР