Наставникът на – Стойчо Младенов, говори пред медиите преди заминаването

...
Наставникът на – Стойчо Младенов, говори пред медиите преди заминаването
Коментари Харесай

Стойчо Младенов с големи обещания към ЦСКА за титлата

Наставникът на – Стойчо Младенов, приказва пред медиите преди заминаването на тима му на предварителен лагер в Турция преди рестарта на сезона през пролетния дял. Опитният експерт си пожела тима му да стане първенец, нещо, което не се е случвало през последните 14 години.
" Заминаваме с по-малка група, на следващия ден ще дойдат и останалите. Събираме се и продължаваме да работим. Футболистите са в положително въодушевление. " Шампионска подготовка " са мощни думи. Подхождаме по същия метод, не е по-различно ", съобщи Младенов.
" В София остана Жуниор. Към лагера чакаме и нови, ще ги обявим, когато всичко завърши сполучливо. Можете да черпите точната информация от нашия уебсайт. "
" Това са всички контроли. Като се върнем, имаме запланувана една контрола. Иска ми се още една, само че до този миг не можем да намерим съперник ", призна Младенов.
" Това е отворен развой, стига да се появи нещо качествено и съгласно джоба ни - ще бъдем дейни. Юношите би трябвало да показват неизменност и качества. На всички ще се даде опция, ротациите ще ги продължим, с цел да ги подготвим, с цел да бъдат с идентичен игрови темп на старта на шампионата. "
" Пожелавам си всичко, което не се е случвало последните 14 години - сполучлив шампионат и да приключим на върха на пирамидата ", приключи Младенов.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР