Наставникът на Станислав Генчев сподели, че е доволен от тима

...
Наставникът на Станислав Генчев сподели, че е доволен от тима
Коментари Харесай

Генчев: Контузията на Марин е сериозна! ЛАСК има своите слабости

Наставникът на Станислав Генчев показа, че е удовлетворен от отбора си след триумфа с 3:1 над. Генчев, който размени отпред на първенците, призна, че травмата на е тежка и футболистът ще отсъства дълго от терените.
" Днес беше добър мач за нашия тим, макар че допуснахме ранен гол. Закономерно обърнахме резултата и можехме да победим с повече голове. Винаги можеш да получиш гол. -важна беше реакцията ни по-късно. Имаше натрупало се напрежение в тима. Беше значимо да спечелим трите точки. Не сме имали кой знае какъв брой време за подготовка. Някои неща се получиха, някои не. Трябва да оправим някои неща, тъй като в Европа всичко се санкционира, а нашата цел е да се представим добре. Не мога да кажа каква е контузията на Марин, само че докторът ми сподели, че е сериозна и ще отсъства много време. Това е извънредно огромна загуба за нас. За първи път играем във групировка без нападател. е извънредно образован футболист и знае по какъв начин да се пласира ".

" Неприятни неща са за клуба, управлението футболистите промените на треньора. Това е отрицателен миг. Надявам се да излезем от тази обстановка по-бързо. Върба е човек, който има доста трайни триумфи. Футболът в България е сложен. За всяко нещо би трябвало време. Вчера беше направена смяната, която и за мен е изненадваща. Не сме водили диалози за бъдещето ми. Програмата ни е много тежка. Имаме по два мача в седмицата. ЛАСК е много мощен тим, който играе нападателно. Изключително сериозен тим, само че и той има слаби страни. Ще се опитаме да се възползваме от слабите страни. Гледали сме тима, само че от на следващия ден ще стартираме подготовка за този мач ". efbet Лига 10 кръг, неделя 25 октомври  Монтана 1:3краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР