Наставникът на Станислав Генчев говори след кошмарната загуба с 3:5

...
Наставникът на Станислав Генчев говори след кошмарната загуба с 3:5
Коментари Харесай

Какво заяви Генчев след историческия срам и 5-те гола от Пирин?

Наставникът на Станислав Генчев приказва след кошмарната загуба с 3:5 от Пирин (Благоевград) в Разград. Както е известно, никой тим не е вкарвал толкоз в дома на " орлите ", откогато те са в елита - нито в Първа лига, нито в Европа.
" Да получим 5 гола на личен терен... играта в отбрана ни беше под всякаква рецензия. 5 гола е прекалено много, а съперникът сътвори още. Прекалено малко създадохме пред противниковата врата. Опитахме да обърнем мача, подходихме по-добре през второто полувреме. Допуснахме доста елементарно обстановки пред нашата врата.
Марин се връща след контузия, единствено 3 тренировки имаше, ясно беше, че няма да може да изкара цялостен мач, тъй като е рисковано. Всеки футболист, който отсъства, ни липсва. Синхронът малко се наруши, само че освен това е повода за загубата.
Изключително мъчно е в този момент да проучваме,че сме позволили 5 гола, тъй като е прекомерно доста. Ще проучваме, няма по какъв начин да е единствено една повода. Имаме двама доста положителни вратари, там нямам терзания, който и да е под рамката на вратата, нямаме терзания, че ще се оправи.
Неприятно е, че загубихме, не чакахме да загубим този мач. Битката за купата ще продължи допоследно, не би трябвало да се отпускаме. Винаги е прелестно, когато побеждаваш директния съперник, значимо е по какъв начин ще реагираме, с цел да приключим сезона с гордо вдигнати глави " - съобщи Генчев.
Вижте и всичко по-интересно към мача и .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР