Наставникът на сподели след успеха с 2:0 над , че

...
Наставникът на сподели след успеха с 2:0 над , че
Коментари Харесай

Стоянович: Не играхме така, както ми се иска! С Бари ще имаме още един нападател

Наставникът на показа след триумфа с 2:0 над, че е удовлетворен от резултата, само че не и от играта на своя отбор. Той призна, че с идването на ще има още една алтернатива в офанзива.

" Искам да благодаря на всички, които почистиха терена. Не беше елементарно. Три точки са три точки, само че желая да съм почтен. Не играхме, както ми се желае. Трябва ни доста работа и централизация, с цел да вдигнем Левски на по-високо равнище. Играта не беше такава, каквато желая аз. Допуснахме доста положения пред нашата врата през първите 15 минути. Трябва да се по-бързи в реакциите, пасовете и по-агресивни ".

" Мисля, че вкарахме двата гола в точните моменти. Головете бяха хубави, не мога да кажа нищо друго. Трябва да направляваме повече топката и да сме по-концентрирани. Трябва да имаш гъстота през всички 90 минути. Може и студеното време да е оказало въздействие, само че това не е опрощение. За началото на пролетния дял резултатът е добър. Новите играчи би трябвало да влязат във форома. Мисля, че Михайлович е най-близо до това. Не мога да кажа кои ще са титуляри в отбрана. Имаме добра конкуренция ".

" Днес играхме с двама нападатели. Хубаво е, че Робърта даде асистенция. Стивън и Здравко вкараха голове. С Билал Бари ще имаме четирима нападатели. Не имам вяра, че може да пристигна някой различен ". Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР