Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселков сподели пред Мач Телеграф

...
Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселков сподели пред Мач Телеграф
Коментари Харесай

Киселичков: Спартак не изглежда така, както на мен ми се иска

Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселков показа пред " Мач Телеграф " упованията си за срещата с Локо (Пловдив) в морската ни столица. 

Той съобщи, че тимът му чака срещата с неспокойствие и желае да влезе в добра серия от мачове без проваляне.
 Локомотив (Пловдив) в търсене на точки против закотвения за дъното Спартак (Варна)
Локомотив (Пловдив) в търсене на точки против закотвения за дъното Спартак (Варна)

Мачът е от 16:00 часа

" Очаквам да играем добре и да победим. Това желаеме всички в тима. Готвим се и всичко е наред. Чакаме с неспокойствие срещата. Важен мач за нас ще бъде това, тъй като имаме потребността от тези три точки. Силно казано е, че сме напипали правилния темп. Не изглеждаме по този начин, както на мен ми се желае. Правим крачки в позитивна тенденция. Резултатите се усъвършенстваха в последните два мача, само че по-важното е, че се усъвършенства играта. Това би трябвало да се демонстрира във всеки един мач. Запознали сме се с тима на Локомотив.

В България надали някой може да изненада кой знае какъв брой доста другия. Пловдивчани са добър тим с добър треньор в лицето на Александър Томаш. Ще се опитаме да намерим техните недостатъци и да се възползваме от тях. Има някои хора, които са под въпрос, само че ще преценяме за тях в последният миг. Силно се надяваме да победим и другия пловдивски тим. Искаме да взимаме точки и да влезем в една добра серия. Иначе настроението в тима е чудесно ", съобщи Киселичков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР