Наставникът на Спартак (Варна) Росен Кирилов даде мнението си след

...
Наставникът на Спартак (Варна) Росен Кирилов даде мнението си след
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Имаме още шест мача, които ще са изключително тежки

Наставникът на Спартак (Варна) Росен Кирилов даде мнението си след успеха с 2:1 над Добруджа във Втора лига.

" Първото полувреме успяхме да вкараме два гола с експанзия и висока преса, имахме още обстановки, полувремето беше напълно в наша изгода. Второто полувреме би трябвало да признаем, че беше на Добруджа - надиграха ни, вкараха един гол. Радвам се, че успяхме да победим. Моето предпочитание беше през 90-те минути да играем, както играхме първото полувреме. За страдание макар думите на почивката да се опитаме да вкараме трети и четвърти гол, прибрахме се, Добруджа стартира да влага доста повече старания, второто полувреме беше в тяхна изгода, би трябвало да признаем.

Останах сюрпризиран, че Преслав Йорданов не стартира, концепцията им беше ясна - да играят с бързи нападатели, на контраатаки, на преход в офанзива. Първото полувреме тази тяхна концепция не се реализира, а нашият план се получи съвършено.

Ахмед Ахмедов да продължи да си вкарва попадения с левия крайник, нямам искания към десния му крайник. Имаме още шест мача, които ще са извънредно тежки. Не би трябвало и за секунда да си мислим, че по хипотеза ще бъдат извоювани тези мачове от нашия тим. Трябва да сме окуражени, с цел да можем да вземем оптималното до края ", сподели някогашният бранител на ЦСКА и Литекс, представен от Спортал.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР