Наставникът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо бе в доста минорно

...
Наставникът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо бе в доста минорно
Коментари Харесай

Херо: Ако този отбор се запази и се надгради малко, с лекота ще влезе пак в елита

Наставникът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо бе в много минорно въодушевление след равенството 1:1 с Берое, което умъртви очакванията на " соколите " за оцеляване. Според него тимът му се е показал добре, само че за следващ път не е съумял да осъществя ситуациите си.

" За следващ път реализацията на голове ни попречи. Не за пръв път играем по-добре от съперника. Неумението пред гола е най-големият ни проблем. Получаваме гол от нищото с първия удар в мача. Напрежението е голямо, започнахме шампионата с доста точки закъснение. Мога да кажа, че съм удовлетворен от качеството на игра, тъй като в доста от срещите бяхме по-добри.

Ако този тим се резервира и се надгради малко, с лекост ще влезе отново в елита. Трябва да има ядро, а не да имаш една точка след 10 кръга. Не се срамя от нашите футболисти. Те се приближиха до максимума на своите благоприятни условия. Имам къса пейка, момчетата са изморени, само че не мога да върша ротации.

Днес трябваше наложително да спечелим. Искам във всички мачове да играем по този начин и да покажем, че нашият тим е стойностен и не заслужава да отпадне “, сподели Димитър Димитров, представен от " Гонг ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР