Наставникът на Спартак (Варна) Димитър Димитров даде мнението си след

...
Наставникът на Спартак (Варна) Димитър Димитров даде мнението си след
Коментари Харесай

Херо: Загубихме, когато получихме червения картон

Наставникът на Спартак (Варна) Димитър Димитров даде мнението си след загубата на своя отбор от Арда. “Соколите ” отстъпиха с 0:2 като посетители, а като съществена причина за неуспеха Херо уточни получения червен картон от Александър Цветков, който остави варненци с 10 души на терена.
 Арда надделя десетима от Спартак и се изравни с Левски и Славия Арда надделя десетима от Спартак и се изравни с Левски и Славия
“Смятам, че загубихме мача, когато получихме аления картон. При численото неравноправие нашият тим отстъпваше игрово. Беше въпрос на време да вкарат. Заслужен триумф на тима на Арда. Ако бяхме с 11 индивида, запазвахме нашите шансове, тъй като при този резултат Арда щеше да се отвори и щяхме да имаме пространства ние. Червеният картон ни принуди да промени позиционирането и метода ни на игра. Така Арда имаше тотално предимство.

Иван Йорданов беше болен и по тази причина игра единствено 20-30 минути, другите също имаха проблеми, по тази причина трябваше да създадем насилствени смени. При нас на избрани позиции липсва баланс, конкуренция и качество. Това са футболистите обаче, с които би трябвало да изиграем шампионата. Трябва да излизаме оптимално съсредоточени.

Следващият ни мач е наложителен, тъй като виждате нашите съперници вземат изненадващи точки на непознати терени, което е зле за нашия тим. Зле, като чисто точково.

Тази повиквателна е отзив за качествата на Иван. Много отговорно момче, в случай че мога да му оказа помощ, ще съм щастлив, само че заслугата е напълно на него ”, съобщи Херо.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР