Наставникът на Спартак (Варна) Димитър Димитров – Херо беше доволен

...
Наставникът на Спартак (Варна) Димитър Димитров – Херо беше доволен
Коментари Харесай

Херо: Нямаше да бъде нереалистично, ако бяхме завършили 2:2

Наставникът на Спартак (Варна) Димитър Димитров – Херо беше удовлетворен от своите футболисти макар провалянето с 1:2 от Лудогорец. Специалистът обаче изисква повече централизация от отбора си. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Най-лошото е резултатът. Мачът стартира добре за нас. Създадохме три чисти голови положения, които не успяхме да осъществяваме. Когато имахме предимство, тимът на Лудогорец наказа нашите неточности. След като вкарахме гол, имаше позитивизъм в нашия тим. Имахме късмет да осъществяваме. Нямаше да бъде нереалистично, в случай че бяхме приключили 2:2. Не би трябвало да позволяваме наивни неточности в позиционирането. Грешките за головете са много обикновени. Трябва да имаме самочувствие и убеденост пред гола. Това са нещата, на които би трябвало да обърнем внимание “. 

„ Трябва да обърнем внимание на работата и да бъде по-концентрирани. За нас всички мачове до края са край. Не ни доближи времето, тъй като събрахме цялостен състав в последната седмица. В атакуващ проект създадохме положения и то на Лудогорец. Предстои ни дерби мач с Хебър. Трябва да създадем всичко допустимо да стиковаме нещата за часове “.  

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР