Наставникът на Славия Златомир Загорчич сподели, че тимът му е

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич сподели, че тимът му е
Коментари Харесай

Загорчич сподели с какво са го разочаровали играчите му срещу Пирин

Наставникът на Славия Златомир Загорчич показа, че отборът му е играл на цялостни обороти в 40 от 90-те минути и това не му се е понравило изключително. Сърбинът с български паспорт съобщи още, че против Лудогорец идната седмица ще изисква повече.

„ Заслужено мисля, че пристигна успеха. Особено поради първото полувреме. Вкарахме си обстановките, два гола. Не ми хареса, че последните 5 минути от първото. Мислехме, че е подготвен мача. Успяхме обаче да запазим резултата, макар че тази неприятна линия се придвижи и през втората част “.

„ Много корав мач, теренът не беше съвършен също. Най-важно е един тим да си осъществя обстановките. Важно е да няма разпределяне, изключително когато имаш два гола преднина “.

„ Играчите могат да извършват напътствията ми и на подобен терен. Винаги в първи мач има малко съмнения. Ние показахме предпочитание и темперамент. Отпуснахме се обаче, позволихме им да владеят топката “.

„ Срещу Лудогорец желая да играем 90 минути на високи обороти. Ако играем по този начин в Разград, можем да вземем възможни точки. Лудогорец има задоволително играчи, дори и запасите им са доста положителни футболисти, Андерлехт няма да им повлияе. Ние би трябвало да си повярваме и да изиграем здрав мач. За момента е това тимът, не търсим други “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР