Наставникът на Славия Златомир Загорчич обяви, че не е доволен

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич обяви, че не е доволен
Коментари Харесай

Загорчич: Не съм доволен, трудно контузените ще се завърнат за Левски

Наставникът на Славия Златомир Загорчич разгласи, че не е удовлетворен от нулевото тъждество, което неговите футболисти реализираха при гостуването на Дунав. Също по този начин експертът разгласи, че контузените играчи на белите мъчно ще са подготвени за идващия турнирен конфликт в efbet Лига, който е домакинство на Левски.

“Не съм толкоз удовлетворен. Дойдохме за трите точки. Очаквахме да спечелим, само че не успяхме. Стана равносилен мач. Можем да съжаляваме за последните минути, когато уцелихме греда, а при добавката наш човек не уцели вратата. Стараха се доста момчетата и заслужавахме трите точки.

Индивидуалните неточности, които се получават всеки мач, към момента не можем да почистим, само че през днешния ден бяха по-малко. Надявам се, че нещата ще се оправят.

Трудно контузените ще се завърнат против Левски. Кога ще станат подготвени, това не знаем. Попадийн имаше проблем с комоцио, не тренира тази седмица и по тази причина му се схванаха през днешния ден краката. Трудно Дарко Тасевски ще е подготвен на 100% против Левски. Трудно ще го вкараме в темп. Ще се опитаме да го вкараме във форма да изиграе едно полувреме”, разкри проектите си Загорчич. efbet Лига 9 кръг, неделя 15 септември  Дунав 0:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР