Наставникът на Славия Златомир Загорчич не бе доволен от загубата

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич не бе доволен от загубата
Коментари Харесай

Заги: Ядосан съм

Наставникът на Славия Златомир Загорчич не бе удовлетворен от загубата на отбора от Левски с 1:2. Заги е на мнение, че когато тимът му се изправя против грандовете има някакво напрежение.
 Левски съкруши Славия с превъзходни голове на Стефанов и Кръстев, Левски съкруши Славия с превъзходни голове на Стефанов и Кръстев, "сините " на точка от бронза
“Не мога да съм удовлетворен от резултата. Влязохме плахо в мача. През второто полувреме доминирахме от самото начало. С два удара ни вкараха два гола, а нашите обстановки не успяхме да ги вкараме. Малко съм сърдит от резултата. Когато се играе против грандовете постоянно има някакво напрежение какво ще се случи, а не желая по този начин да се случва. Липсва ни малко убеденост в някои моменти. Ради Кирилов в последните минути на тренировката почувства някакъв проблем. Ще го запазим и от мача с Ботев. Това са гадни неща, като освиркват наши момчета, като Филип Кръстев, сходно нещо се случи и с Калоян Кръстев против ЦСКА. Трябва да поговорим с хората да не е по този начин ”, сподели Заги.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР