Наставникът на Славия Златомир Загорчич говори пред медиите преди така

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич говори пред медиите преди така
Коментари Харесай

Загорчич: Мачът няма да е лесен за Хайдук

Наставникът на Славия Златомир Загорчич приказва пред медиите преди по този начин значимия реванш за “белите” против хърватския Хайдук. Носителят на Купата на България загуби гостуването си в Сплит с 1:0 и ще търси наложителен триумф с повече от един гол, с цел да продължи в идната фаза на шампионата Лига Европа.

“Загубихме в Сплит с 1:0. В момента съперникът е доста мощен, само че е реализуем. Мачът няма да е елементарен за нас, само че обещаваме, че няма да е елементарен и за Хайдук. Ще опитаме да излъжем съперника и да спечелим мача, в случай че имаме шанс. Имаме контузени футболисти, само че не би трябвало да се отчайваме. Имаме задоволително хора в тима и се надяваме тези, които излязат на терена, да покажат добър мач. Андреа Христов е контузен, а също по този начин и Георги Петков. Днес на подготовка ще се върне Гамаков. Трябва да покажем темперамент и себераздаване на терена. Имаме концепция за мача, само че ще си я кажем в съблекалнята”, стартира коментара си Загорчич.

“Гледах мача на Хайдук във вътрешното състезание. Това са две разнообразни срещи. Не ми се има вяра да има съмнение в състава им. Те обичат да играят с топката и да нападат. Ще опитаме да играем малко по-различно от това, което играхме в Сплит. Не може да се съпоставят резултатите ни в българското състезание и тези на Хайдук в хърватското. Не мога да кажа, че сме в по-добра форма. За мен хърватското състезание е по-добро от българското. Не упражняваме дузпи в никакъв случай. Утре желаеме да изиграем един доста добър мач”, приключи наставникът на “белите”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР