Наставникът на Славия, Златомир Загорчич, даде ексклузивно интервю за ,

...
Наставникът на Славия, Златомир Загорчич, даде ексклузивно интервю за ,
Коментари Харесай

Златомир Загорчич пред Nostrabet: По мое време националния отбор печелеше невъзможни мачове, младите трябва да вземат пример

Наставникът на Славия, Златомир Загорчич, даде извънредно изявление за, в което експертът даде оценката си за извършената в Турция предсезонна подготовка, изтъквайки, че е удовлетворен от свършеното. Бившият защитник желае неговият тим да се бори за успеха във всеки мач и да се опита още веднъж да направи мощен шампионат за Купата на България.
- Здравейте, господин Загорчич! Вторият полусезон в efbet Лига пристигна, подготвен ли е Славия за провокациите, които предстоят?
- Доста млади играчи се включиха, като Вие отбелязахте, че сте останали удовлетворен от видяното. Каква роля ще имат тези играчи през втория полусезон?
- Запазихте ядрото на състава си, с изключение на напусналите Кемело Нгуена и Ради Кирилов. Докъде се простират упоритостите на Славия в шампионата?
- Взехте забавно име в лицето на стрелеца Владимир Николов. Знаем, че позицията на централен нападател е ужасно проблематична за родния футбол. Кои са мощните страни на Николов и има ли капацитет той да реши тъгите на националния ни тим в офанзива?
- Знаем, че Купата на България остава огромен приоритет за Славия. Вече сте на четвъртфинал, тъй че задачите ли се в трофея?
- Има сериозна конкуренция в борбата за топ 6. Добре ли е това за българския футбол, че има задоволително мощни отбори в средата на таблицата?
- Вече много години сте отпред на Славия, като се изключи един къс интервал от няколко месеца. Колко комплицирано е за Вас да успявате полусезон след полусезон да обновявате състава и да го държите все по този начин измежду челниците в таблицата?
- Да поговорим и за националния тим. Вие бяхте част от тима, който за финален път съумя да се класира за огромен конгрес. Ще станат 20 години следващата година от това достижение. Какво липсваше през този интервал на националния ни отбор?
- Начело на нашата гарнитура сега е Вашият съотечественик Младен Кръстаич. Той стартира много положително престоя си, с по-динамичен жанр на игра. Внедряването на доста млади играчи ли е в основата на новия образ на родния народен отбор?
- Задава се нов квалификационен цикъл, като мачовете стартират след към месец. Групата ни е доста тежка, само че по какъв начин оценявате нашите шансове?
- Сърбия е измежду противници. Знаем, че те имат извънредно доста звезди в състава си. На какво отдавате относително посредственото показване на Световното състезание?
- И за край, господин Загорчич – какво си пожелавате в персонален и професионален проект за идващите 12 месеца?
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР