Наставникът на Славия Златомир Загорчич бе силно афектиран след края

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич бе силно афектиран след края
Коментари Харесай

Заги: Това, което се случва в българския футбол, е престъпление! Ще започна да псувам!

Наставникът на Славия Златомир Загорчич бе мощно обиден след края на мача на “белите ” против Локомотив (София), изгубен с 0:1. Специалистът е на мнение, че съдийството в срещата не е било на равнище и това е главната причина за провалянето.
 Загорчич побесня, сътрудник колкото да го удържа Загорчич побесня, сътрудник колкото да го удържа
“Няма да разясня мача въобще. Бяхме по-добри от Локомотив (София). Мога да разясня хората, които направиха този мач подобен. Прекаляват доста. Това с тия съдии което се случва в българския футбол е закононарушение. Много са обстановките. За мен това не е нарушаване при анулирания гол, а единоборство. Това са тъпотии. Крадат парите на моите момчета. Ще стартира да ругая най-после, а не желая. Честно ли е това? Искаш ли аз да ти открадна пари аз? Виждам всичко това на терена. От 80% от отсъжданията не съм склонен. Сигурно ще се обидят съдиите, само че дреме им. Какви нерви би трябвало да имам аз? Сега мен ще ме санкционират, а него какво? Съдийството в българския футбол е безспорна покруса ”, сподели Загорчич.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР