Наставникът на Симоне Индзаги сподели очакванията си за утрешното дерби

...
Наставникът на Симоне Индзаги сподели очакванията си за утрешното дерби
Коментари Харесай

Индзаги: Предстоят ни девет финала, а утрешният определено е най-предизвикателният

Наставникът на Симоне Индзаги показа упованията си за утрешното дерби с, наблягайки неговите значителност и компликация.

“Мисля, че мачът е доста значим. Няма по-подходящ дуел, с който да отправим мощно обръщение към всички, само че най-много към себе си. Всички знаем каква е значимостта на и на всички играчи. Той е от основно значение и доста ни липсваше. В последните дни тренира сносно. Днес Марсело и ще вземат участие в цялата подготовка и ще забележим дали ще играе. Важно е той да бъде с нас. Играчите се събраха единствено преди два дни, само че през вчерашния ден организирахме добра подготовка. От нас зависи да се представяме по-добре със мощни изяви, спортна завист и темперамент. Знаем къде бяхме преди месец и половина. Знаем, че на следващия ден би трябвало да изиграем огромен мач с добра игра, експанзия и увереност против страховит конкурент. Ще отидем в Торино с темперамент.

Inter Coach Simone Inzaghi: “Marcelo Brozovic Is Fundamentally Important, We’ve Missed Him A Lot ”
— SempreInter.com (@SempreIntercom)
Смятам, че всички тимове са имали моменти на уязвимост. Нашият спад съответства със изгубеното градско дерби и със конфликтите с. В началото на годината щях да се задоволя с това през април към този момент да сме спечелили Суперкупата, да сме играли в елиминациите на Шампионската лига за първи път от над 10 години насам и да се борим за Скудетото и за място в топ 4, каквото изиска клубът от нас. В утрешния мач желая да видя добър резултат, тъй като във връзка с положителното показване, то в никакъв случай не ни е липсвало. Дори статистиката от последните ни срещи демонстрира, че сме основали много положения, макар че спечелихме едвам седем точки в седем мача. Разочаровани сме най-много поради резултатите. Искаме да победим, защото знаем, че ни предстоят девет финала, започвайки с утрешния, който несъмнено е най-предизвикателният.

Vigilia di: da Appiano Gentile in diretta la conferenza stampa di Simone Inzaghi
— Inter
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР