Наставникът на Шави Ернандес не иска да мисли за нищо

...
Наставникът на Шави Ернандес не иска да мисли за нищо
Коментари Харесай

Шави "притиска" шефовете на Барса за Гави

Наставникът на Шави Ернандес не желае да мисли за нищо друго, до момента в който клубът не даде чисто нов контракт на Гави, с който младият халф да удължи престоя си на „ Камп Ноу “, настояват медиите в Каталуния.
Испанският национал се явява значим футболист в селекцията на „ блаугранас “, а контрактът на младежа изтича в идващите 18 месеца. Интересът към Гави е извънредно сериозен, като внимание към него е приковал Ливърпул, който е подготвен да заплати откупуващата уговорка на футболиста, която е на стойност 50 милиона евро, в случай че Гави не склони да преподпише с Барса.
Според Sport Шави притиска управлението на каталунския гранд да предложи нов контракт на играча, който ще се яви фундаментален състезател за плана на легендата на Барселона, който пое неотдавна родния си клуб. С новия контракт клаузата на Гави ще стане 1 милиард евро и тя ще бъде непостижима за всички клубове по света. Припомняме, че същият е казусът и с Педри.
Гави има два гола и три асистенции за Барса в 26 мача през този сезон, в това число и попадение против Атлетико Мадрид при триумфа с 4:2 през уикенда.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР