Наставникът на Сейнт Патрикс - Тим Кланси каза, че отборът

...
Наставникът на Сейнт Патрикс - Тим Кланси каза, че отборът
Коментари Харесай

Треньорът на Сейнт Патрикс се оплака от съдиите в двата мача срещу ЦСКА

Наставникът на Сейнт Патрикс - Тим Кланси сподели, че тимът му изживява тежко отпадането от ЦСКА в III квалификационния кръг на Лига на конференциите. „ Светците “ взеха най-малък задатък преди реванша на „ Тала Стейдиъм “, само че не съумяха да го защитят, като „ алените “ означиха по един гол двете полувремена в дуела в Дъблин и по този метод отстраниха своя противник с общ резултат 2:1.

Отсъждането на дузпата за игра с ръка на Хари Брокбанк е това, което най-вече е разочаровало мениджъра на Пат Кланси.

„ Поглеждайки обратно към решението за дузпа, то първо удря ръката на техния състезател, преди да премине към ръката на Хари. Относно двата мача, с двата разнообразни съдийски отряда, усещам, че сигурно не получихме нито едно от противоречивите решения. Първо удря ръката на Гарсес, той я насочва с глава в личната си ръка, по-късно в ръката на Хари. Такива моменти са големи в мача, изключително против един извънредно одобрен клуб в европейския футбол и това е мъчително “.

„ Мисля, че имахме най-хубавите положения в мача. На това равнище в Европа, това са възможностите, които би трябвало да използваме. Серж вкара страховит гол предишния четвъртък. Щастливи сме, че сътворяваме всевъзможни положения на който и да ни се падне. Очаквахме ЦСКА да бъде друг от този предходната седмица. Движеха топката доста по-бързо, играха доста повече в предни позиции.

„ След напрегнати 20 минути се окопитихме в мача. Започнахме да се намираме напред. Сега обаче съдиите би трябвало да излязат и да изясняват за какво е обещано решението за дузпата. Нямам визия за какво. Той в действителност бързо постави свирката в устата си и даде в интерес на по-големия клуб решението “.

„ Не сме задоволително наивни, с цел да мислим, че сме по-добър тим, само че аз мислех, че се справихме добре в двата мача и нямахме шанс. Когато погледнете мача в Мура, ние евентуално също не бяхме любимци, тъй че се справихме доста добре. Играчите бяха изключителни в четирите мача, които имахме в Европа тази година. Излизаме с горделивост. Това не беше показване, от което да сме разочаровани “.

Кланси сподели също, че сцените след мача са били безредни и не е приказвал с длъжностните лица по отношение на отсъждането на дузпата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР