Наставникът на Септември Светослав Петров похвали футболистите си след победата

...
Наставникът на Септември Светослав Петров похвали футболистите си след победата
Коментари Харесай

Светльо Петров: През лятото Сами ще има шанс да се пребори за мястото си в ЦСКА

Наставникът на Септември Светослав Петров похвали футболистите си след успеха с 2:1 над Ботев (Пловдив), която е втора поредна за тима в efbet Лига. Треньорът не пропусна да отличи и качествата на някогашния футболист на Септември Срасиян Колев, който в този момент носи фланелката на “канарчетата ”.
 Септември излъга Ботев в забавен мач с три гола Септември излъга Ботев в забавен мач с три гола
“Няма по какъв начин да не съм удовлетворен. Поздравявам футболистите, дадоха доста сериозна борба, изключително в последните минути. Благодарение на отборните дейности не допуснахме гол и вкарахме втори. Изключително съм удовлетворен от успеха. Първите мачове играехме добре, само че не печелихме точки. Нашата цел е да печелим точки. В Стара Загора за първи път обърнахме мач, в този момент печелим две следващи победи. Важно е да демонстрираме самочувствие.

Доволен съм най-много от отоншението на аварийните футболисти към мача в Стара Загора. Неслучайно си заслужиха титулярното място през днешния ден. Бяхме извънредно рискови в предни поциции. Знаете пътят, който следваме. Видяхте Красиян Колев. Смятам, че през лятото Сами още веднъж ще има късмет да се пребори за мясотто си в ЦСКА. Президентът постоянно е казвал, че се дава късмет на младите, в случай че съумеят да си го заслужат и да вървят напред. За мен Краси има изключителни футболни качества. Има малко психически проблеми, в случай че ги реши, ще има съществено бъдеще във футбола.

С управлението и играчите си говорихме, че втория полусезон няма нищо общо откъм положение на тимовете. Поглеждайки класирането всичко зависи единствено от нас. Моята цел е да печелим точки - по една, три. След края на сезона ще считаме. Гостуването на Черно море ще е една от най-трудните визити. Уважавам Илиан Илиев и Пепи Костадинов. Предстои ни мач против добър тим с добър треньор. Този подтик от последните две победи е причина за добра игра ”, обясни Петров.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР