Наставникът на Септември Светослав Петров обяви, че не приема от

...
Наставникът на Септември Светослав Петров обяви, че не приема от
Коментари Харесай

Светльо Петров: Не го приемам, разочарован съм

Наставникът на Септември Светослав Петров разгласи, че не приема от футболистите си да позволяват толкоз обикновени неточности при провалянето с 0:3 от Черно море във Варна.
 Черно море не изпита усложнения и реализира удобна победа против Септември (София) Черно море не изпита усложнения и реализира удобна победа против Септември (София)
“Прекалено леки и наивни голове допуснахме. В действително време ми се видя, че доста елементарно позволихме да ни вкарат голове. Не го одобрявам, разочараван съм. Не играхме неприятно, само че в последна сметка 0:3. Имахме обстановки да вкараме, само че последният пас ни куца. Горчив привкус след този мач.

При втория гол имаме обстановка да развием по-добре офанзивата, неприятно центриране и те ни вършат контраофанзива.

Това е футболът. Ако няма неточности, няма да има и голове. Ще работим. Имаме футболисти с избрани качества, които се усещат по-добре в една система, в другата - не толкоз. Но в каквато и система да игарем, зависи от играчите на терена. Ако един, двама или трима подтичват, не се получават нещата.

Не бих направил кой знае каква драма. Мачът е завършил. Един, два или три на нула - изгубили сме. Лесни неточности. Не ги направиха най-малките, а хора, които към този момент натрупаха опит и не са толкоз млади ”, разяснява Петров.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР