Наставникът на Септември Николай Митов не остана доволен от липсата

...
Наставникът на Септември Николай Митов не остана доволен от липсата
Коментари Харесай

Митов: Без публика е като на театър, даже по-зле

Наставникът на Септември Николай Митов не остана удовлетворен от неналичието на аудитория в мача с ЦСКА. "Българска войска " остана празен поради наказване на "червените " поради нахлуването на почитатели на пистата в мача с Локомотив Пловдив.

"Безспорно липсваше публиката, това не е футбол, малко на спектакъл бие, дори по-зле ", съобщи Митов пред DIEMA SPORT и разкри усещанията си от дуела. Треньорът е неудовлетворен от персоналните неточности на играчите, които съгласно него са довели до първото попадение.

"ЦСКА са по-добрият тим, несъмнено. Съжалявам, че това, което ни беше като концепция, се получи, само че ни вкараха гол от никаква обстановка. Имахме една контра преди почивката, трябваше да запазим тоя резултат до почивката. "

"Трябва да имаме повече самочувствие, огромните тимове ти дават да играеш. Искахме да не им даваме обстановки, до 26-та минута беше по този начин. Но наша неточност и липса на самочувствие ", съобщи Митов и разкри на какво съгласно него се дължи този проблем.

"На доста неща се дължи тази липса на самочувствие. Който повтаря неточности по няколко път, това си е негов проблем и би трябвало да търсим конкуренция за неговия пост ", разкри експертът и разяснява идните борби на отбора си.

"Този мач би трябвало всеки да покаже себе си, гледат те, позволяват ти да играеш футбол, би трябвало да покажеш равнище. Имаме още два мача, би трябвало да се концентрираме върху тях. Имаме мач с Берое, би трябвало да сме подготвени за тях. "

"Няма лесни дуели, има 2-3 тима, които се отличават над другите, всичко друго е равностойно. Разучили сме ги Берое, както и те нас. Затова отиваме за трите точки ", приключи наставникът на Септември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР