Наставникът на САЩ Грег Берхалтер остана изключително доволен от класирането

...
Наставникът на САЩ Грег Берхалтер остана изключително доволен от класирането
Коментари Харесай

Берхалтер след мача с Иран: Имам по-малко коса след този мач, но продължаваме

Наставникът на Съединени американски щати Грег Берхалтер остана извънредно удовлетворен от класирането на своя отбор на 1/8-финалите на Световното състезание в Катар, където те ще би трябвало да се изправят против Нидерландия. Берхалтер похвали своите подопечни за труда и подчертава върху разликата сред двете полувремена.
 Съединени американски щати завоюва упования от всички конфликт с Иран и ще играе в елиминациите на Мондиал 2022 Съединени американски щати завоюва упования от всички конфликт с Иран и ще играе в елиминациите на Мондиал 2022
“През първото полувреме показахме нашият футбол и какво можем да създадем. Изиграхме доста добра първа част. През второто полувреме показахме повече увереност. Момчетата се трудиха и дадоха всичко от себе си, с цел да останем непобедени и да се класираме напред, ” съобщи треньорът.
24  Иран - Съединени американски щати, група
След това той бе заставен да разяснява обстановката към голмайстора Кристиан Пулишич, който вкара и единственото попадение в дуела с Иран, само че след това получи контузия.

“Нямам настояща информация за положението му, само че е отлично, когато един от най-хубавите ти играчи е и от най-трудолюбивите. Той сигурно е подобен. Не мога да кажа задоволително суперлативи за него. Тази нова концепция за дългите спомагателни времена е доста стресиращо, когато би трябвало да броиш всяка секунда, мисля, че останах с по-малко коса след този мач. Но въпреки всичко го одобрявам и продължаваме напред, където ще би трябвало да излезем против Нидерландия, ” съобщи Берхалтер.
24  Иран - Съединени американски щати, група
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР