Наставникът на Сампдория Деян Станкович е бил готов да си

...
Наставникът на Сампдория Деян Станкович е бил готов да си
Коментари Харесай

Станкович пожела да напусне Сампдория, от клуба го убедиха да остане

Наставникът на Сампдория Деян Станкович е бил подготвен да си подаде оставката след вчерашната тежка загуба с 0:5 от Фиорентина, оповестяват италианските медии.
 Фиорентина унижи новобранеца Сампдория, пет разнообразни играчи на “виолетовите ” се разписаха Фиорентина унижи новобранеца Сампдория, пет разнообразни играчи на “виолетовите ” се разписаха
Затова тази заран е била извършена спешна среща сред Станкович с клубния президент Марко Лана и спортния шеф Матия Балдини. В последна сметка двамата ръководители са съумели да убедят сръбския експерт да остане най-малко до края на сезона, откакто той е удостоверил пред тях своята мотивация да даде всичко от себе си в оставащите мачове.

Сампдория се намира на последното 20-о място в класирането на Серия " А " с актив от 17 точки, като възможностите на отбора да се избави от изпадане са оскъдни, защото “моряците ” изостават на цели 10 пункта от 17-ия Специя 6 кръга преди края на шампионата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР