Наставникът на Рома Жозе Моуриньо настоява ръководството на „вълците“ да

...
Наставникът на Рома Жозе Моуриньо настоява ръководството на „вълците“ да
Коментари Харесай

Моуриньо иска да доведе Дибала в Рим

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо упорства управлението на „ вълците “ да опита всичко допустимо да подпише Пауло Дибала. Аржентинецът ще напусне Ювентус след края на контракта си през юни и е обвързван с редица клубове от цяла Европа. Шампионът на Италия Интер наподобява е на полпозишън, с цел да обезпечи услугите му, само че Моуриньо е твърдо решен да подпише с 28-годишния състезател през лятото.

„ Il Corriere dello Sport “ оповестява, че човек от обкръжението на Дибала счита, че пренасяне в Рим би било „ най-хубавият вид “ за нападателя. Агентите на Дибала са провели първоночални диалози с Интер и няколко европейски клуба, в това число Арсенал, Нюкасъл Юнайтед, Барселона, Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Севиля, само че Рома също е измежду вариантите.

Calciomercato Roma: contatto tra Mourinho e Dybala, ormai ex Juventus
— Affaritaliani.it (@Affaritaliani)
Римският отбор има ясни хрумвания за бъдещето, изключително във финансово отношение, като присъединяване и в Лига Европа следващата година ще даде задоволително финансов запас за сходна договорка.

Агентът на Дибала Хорхе Антун беше във Вечния град тази седмица и трябваше да договаря със спортния шеф Тиаго Пинто, само че срещата беше отсрочена след провалянето на „ джалоросите “ против Фиорентина в понеделник вечер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР