Наставникът на Рома Еузебио Ди Франческо заяви, че отборът го

...
Наставникът на Рома Еузебио Ди Франческо заяви, че отборът го
Коментари Харесай

Ди Франческо: Нищо не се получи, трябва сериозно да си помислим защо

Наставникът на Рома Еузебио Ди Франческо съобщи, че тимът го е разочаровал в мача против Милан (0:2). “Джалоросите” за втори следващ път изиграха доста едва второ полувреме, както бе и против Шахтьор (Донецк) в Шампионската лига. Поражението нощес смъкна отбора на 5-о място в класирането на Серия “А”.

“Играхме добре преди почивката и Милан с нищо не ни заплаши. Вярно е обаче, че не бяхме задоволително решителни при завършващия удар. След първия гол тотално се изгубихме. Трябва доста съществено да си помислим за какво се получи по този начин. Очевидно, това е алена лампичка и сме длъжни да си създадем съответните заключения. Очаквах напълно друго второ полувреме”, призна Ди Франческо.

“Заложих на Патрик Шик като титуляр, тъй като има качествата да затрудни бранителите на Милан. Понякога той се изнасяше прекомерно настрана и не сподели творчеството, която желаех да видя. Един Джеко се нуждаеше от отмора, само че не това беше казусът, а цялостното ни показване. Не реагирахме след получения гол и отговорността е моя”, продължи треньорът на “вълците”.

“Дали съм напрегнат след двете следващи загуби? Всеки треньор е под напрежение”, добави Ди Франческо. Серия А 26 кръг, неделя 25 февруари  Рома 0:2краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР