Наставникът на Рилски спортист - Пламен Крумов - гостува в

...
Наставникът на Рилски спортист - Пламен Крумов - гостува в
Коментари Харесай

Пламен Крумов: Левски играе офанзивно и успешно

Наставникът на Рилски състезател - Пламен Крумов - гостува в " Студио Дерби " на KotaSport.com. Бившият халф на Левски, Славия, Локомотив (София), Локомотив (Пловдив), Берое и Арда (Кърджали) приказва по настоящи тематики от българския футбол.

" Доста по-трудно е да си на тъчлинията, в сравнение с да играеш на терена. През 2007 година бях преотстъпен от Локомотив (София) в Рилски състезател, имаше доста локални момчета - Васко Киров, Иво Цветков, Гемеджиев, Бойчев, на който в този момент продават сина в Бетис и така нататък Сякаш 20 години са пропилени в Самоков. Почти няма тимове в групата, които да практикуват недодялан жанр на игра, това е отживялост.

В дублиращите тимове младите момчета се сблъскват с мъжки футбол, това за мен е доста потребно за вторите тимове на водещите клубове. Септември (София) или Левски половината им юноши упражняват с първия тим, от време на време получават късмет, само че когато по-късно ги свалиш за избрани мачове, не е окей съгласно мен. Не е загадка, че нас ни устоя господин Христо Крушарски. Всеки млад футболист, който направи усещане, незабавно хваща окото на огромните тимове. Нашето равнище с равнището на " Б " група е на кантар.
 Програмата на Левски до 5 октомври
Програмата на Левски до 5 октомври

Ето каква е програмата на " сините "

Левски потегли мощно против Арда. Закономерна победа за Левски, въпреки че Арда игра добре, на моменти равностойно. Срещнаха се най-хубавият хазаин и най-слабият посетител.

При Станислав Генчев Левски играе пряк футбол с двама тежки нападатели. Играят с доста центрирания, имат наличие в наказателното поле. Левски играе непосредствено, офанзивно и сполучливо. Черно море - ЦСКА беше забавен мач и двата тима имаха благоприятни условия за гол, гледах единствено второто полувреме. Закономерно тъждество.

Конфликтите не би трябвало да се вземат решение пред медиите. По времето на Младен Кръстаич беше невероятно да се представим по-зле. Нямаме загуба осем мача при Илиан Илиев, работи се в вярна посока. Чел съм доста за Жозе Моуриньо, почитател съм на Интер. Опитвам се да копирам нещо от взаимоотношенията му с играчите. Обичам сериозната работа, не обичам в тима да има чики-рики ", сподели треньорът на Рилецо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР