Наставникът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров благодари на ръководството на

...
Наставникът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров благодари на ръководството на
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров: Това беше последната ми година начело на Рилски спортист

Наставникът на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров благодари на управлението на клуба за предоставения късмет през последните 11 години, 7 от които като старши треньор на тима. Удо показа, че е уведомил шефовете по отношение на това, че сезон 2022/23 е бил последният му отпред на отбора.
 ЦСКА се задоволи с бронзовите медали в НБЛ ЦСКА се задоволи с бронзовите медали в НБЛ
“Те желаеха повече да завоюват. Играеха с повече предпочитание и сила в двата мача. За мен това беше главното. Имат най-класния гард в шампионата в лицето на Брандън Йънг, Чо и Сотиров също играха мощно. И двата тима са били с упования, че ще играят същински край. Разочарованието явно е огромно, само че те се съвзеха по-бързо и справедливо завоюваха третото място.

В плейофите бяхме близо да се преборим за край. В четвъртия мач бяхме безобразно ощетени от съдиите. Не споделям, че щяхме да спечелим серията, а че щеше да е справедливо да играем пети мач. Черноморец игра доста мощно и беше доста сложен противник, само че щеше да е обикновено и справедливо да играем пети мач.
 Петър Георгиев: Ако тези съдии не ги санкционират, аз се отхвърлям от баскетбола Петър Георгиев: Ако тези съдии не ги санкционират, аз се отхвърлям от баскетбола
Аз съм уведомил управлението, че това ми беше последната година като старши треньор на Рилски състезател. Искам да благодаря на Петър Георгиев и Борислав Чилингиров за шанса, който ми дадоха. През тези 11 години сме имали доста хубави моменти, доста медали и триумфи, имали сме и компликации, само че хубавите моменти са били доста повече. Искам също да благодаря на целия ми щаб, на Любомир Киров, който работи безрезервно, професионално, израсна много през годините и считам, че е подготвен за идната стъпка. Специално благодаря на Георги Митров и Филип Георгиев - нашите физиотерапевти, които като се изключи че се грижат за възобновяване на играчите, оказват помощ доста и за груповия дух. На Благовест Главев - кондиционния треньор, който постоянно намира време да работи с играчите. Благодаря и на всички играчи, които през годините са минали през Рилски състезател. Благодаря на всички хора, които са били доброжелателни и са били до нас през годините. В момента се ориентирам към отмора ”, съобщи Хаджисотиров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР