Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че се чувства

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че се чувства
Коментари Харесай

Зидан: Възмутен съм, че някои говорят за кражба

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призна, че се усеща наскърбен от реакцията на огромна част от футболната общност след класирането на “белите” за 1/2-финал в Шампионскаат лига. “Възмутен съм, че някои приказват за кражба. Никой не може да промени историята на този клуб, тъй като това е най-хубавият клуб в света”, съобщи френският експерт на конференция преди утрешната среща с Малага.

“Има дузпа, не знам за какво продължава да се приказва за това. Това, което се случва тези дни, е прекалено”, отсече Зизу. “Шансовете в борбата с Байерн са 50:50. Имаме леко преимущество, че първият мач е там, само че нищо повече”, показа треньорът на европейския първенец. “Тази година Байерн са по-силни, играят доста добре. Знаем добре що за клуб и що за тима са. Ще ни бъде доста мъчно. Със сигурност ще ни е по-трудно повече от всякога”, увери той.

Относно утрешното посещение на “Ла Росаледа” Зидан сподели: “Ще ни бъде по-трудно, защото хвърлихме доста старания в Шампионската лига. Изненадан съм от позицията на Малага. Те ще дадат всичко от себе си, само че ние би трябвало да победим”.

Срещата край Коста дел Сол е на следващия ден от 21,45 часа. Примера дивисион 32 кръг, неделя 15 април  Малага 21:45предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР