Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелото призна, че е останал

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелото призна, че е останал
Коментари Харесай

Анчелоти: Изненадан съм от решението за Винисиус, не го очаквах

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелото призна, че е останал сюрпризиран от решението на Ла Лига да анулира аления картон на Винисиус Жуниор от мача с Валенсия поради неточност на ВАР. Той също по този начин изрази удовлетворение от публичната реакция и подхванатите ограничения след расистките обиди на “Местайя ” точно против бразилския национал.

“Винисиус прочувствено е добре. Подкрепата през последните дни е добра за него. Той се усеща добре. Ако нямаше болки в коляното, щеше да играе. Ще забележим дали ще играе в събота, или не. Изненадан съм, че аленият му картон беше анулиран, не го чаках. Изгонването му беше неточност, тъй че са преразгледали държанието му и са си трансформирали мнението. Новото решение е вярно. Наказанието на Валенсия? За два дни се случиха много неща. Обществото се погрижи със случая да се действа доста съзнателно и с тези ограничения това е добра опция. Беше направена стъпка напред и нека скоро този проблем да откри своето решение.

Що се отнася до тематиката с ВАР, тя е доста комплицирана. Искам да мисля, че е става въпрос за съответна неточност и че е станала от благосклонност. Не знам дали се е случвало и в предишното нещо сходно. Струва ми се добре, че Хавиер Тебас изиска амнистия от Винисиус. Смятам, че всички си дадоха сметка за това какво се случва. Обществото е цялостно с доста интелигентни хора ”, разяснява Анчелоти след снощния триумф с 2:1 над Райо Валекано.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР