Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти за пореден път даде

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти за пореден път даде
Коментари Харесай

Анчелоти: Ще се радвам да говоря с президента на бразилския футбол, но вече казах какво искам

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти за следващ път даде да се разбере, че желае да остане в клуба. Бразилската федерация намерено го желае за селекционер, а в това време из медиите се спрягат разнообразни имена за негов правоприемник на “Сантиаго Бернабеу ”, като най-актуалното от тях е на Маурисио Почетино. Италианецът, който през юни ще навърши 64 години, има контракт с “кралете ” за още един сезон.

“Слуховете не ме изненадват, само че и не ме интересуват. Всичко е пределно ясно: ще остана в Реал Мадрид, до момента в който клубът ми разреши. Мисля единствено по какъв начин да си правя работата тук. Всичко е доста добре, ситуацията е спокойна. Остават ни още два месеца, през които ще се борим за титли ”, съобщи Анчелоти.

Реал съвсем несъмнено към този момент няма шансове за купата в Ла Лига, само че пък е на четвъртфинал в Шампионската лига и е на полуфинал за Купата на краля.

Опитният експерт дори увери, че не възнамерява да се отдръпна от специалността при раздялата си с Реал, когато и да бъде тя.

Анчелоти приказва съответно и за интереса на Бразилия към него. Президентът на федерацията на “златистите ” Едналдо Родригес даже се кани идните дни да пътува до Испания за диалози с наставника. Той дори удостовери, че самите национали били въодушевени от вероятността да работят с Карлето.
 Шефът на бразилския футбол е безапелационен: Анчелоти фикс идея е обхванала страната и футболистите Шефът на бразилския футбол е безапелационен: Анчелоти фикс идея е обхванала страната и футболистите
“Всеки може да споделя каквото желае, само че действителността е такава, че аз имам контракт с Реал, а това би трябвало да бъде уважавано. Искам да остана в Мадрид, само че никой не знае какво ще се случи в бъдещето ”, съобщи метафизичен някогашният треньор на Милан и Байерн (Мюнхен).

“Дали бих приказвал с шефа на бразилския футбол? Не го познавам, само че в случай че пристигна дотук, бих приказвал, несъмнено. Ще се веселя да го срещна ”, показва почитание треньорът.

Идната сряда (5 април) Реал ще гостува на Барса в реванш от полуфиналите за Купата на Испания. Столичани изостават с 0:1 в общия резултат, а също така ще имат ден по-малко за подготовка, защото каталунците играят през днешния ден за първенсто, а “белите ” - в неделя. “Не мисля, че този един ден разлика е от голяма важност. Имахме задоволително време, с цел да се възстановим и да се подготвим ”, увери Анчелоти.

В неделя от 17:15 часа Реал Мадрид приема Валядолид в Ла Лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР