Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти получи добри новини преди

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти получи добри новини преди
Коментари Харесай

Куртоа и Алаба ще бъдат на линия за Реал за поредното Ел Класико

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти получи положителни вести преди преди наближаващия реванш с Барселона от полуфиналите на Купата на краля. Тибо Куртоа, който се завърна прибързано в Мадрид, напускайки лагера на националния тим на Белгия, е минал задълбочени прегледи, които са посочили, че стражът няма сериозен проблем в аддукторите, а единствено леко разтежение. Той ще възобнови тренировки в сряда и най-вероятно ще бъде разполагаем още за дуела с Валядолид в неделя.

Дейвид Алаба, който получи травма в дуела с Ливърпул на " Анфийлд ", към този момент е изцяло възобновен и довечера най-вероятно ще играе в квалификацията сред Австрия и Естония, което ще е първият му мач от месец и четири дни. Това значи, че той също ще бъде на линия за срещата с Валядолид. Поредното издание на " Ел Класико " е седмица по-късно - на 5 април, и Анчелоти се надява да разполага с всичко най-хубаво в него, с цел да може тимът му да навакса изоставането от един гол след първата среща и да се класира за финала. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР