Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти похвали отбора си след

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти похвали отбора си след
Коментари Харесай

Анчелоти: Нямам яснота за контузените

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти похвали тима си след изразителната победа с 3:0 над Майорка. Винисиус Жуниор откри резултата, а по-късно два гола добави Карим Бензема. “Лос бланкос” към този момент имат задатък от 10 точки пред втория в Ла Лига Севиля, който позволи неверна стъпка против Райо Валекано и са все по-близо до купата.

“Направихме добър мач. Контролирахме протичащото се на терена, а това не беше елементарно, тъй като Майорка игра доста мощно през първото полувреме. След гола на Винисиус стана по-лесно, само че породиха някои проблеми поради травмите и последвалите смени. Домакините започнаха нападателно и се защитаваха добре. Създадоха и едно стопроцентово положение”, разяснява Анчелоти.

“Имаше доста единоборства в дуела, само че съдията се оправи, колкото и мъчно да беше. Мисля, че работата му беше на равнище. Още не мога да кажа нищо за травмите на Бензема, Менди и Родриго, би трябвало да изчакаме резултатите от проучванията. Надявам се да няма нищо сериозно”, добави италианецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР